Gyakran ismételt kérdések

Mi a Legend?

Legendák folyamatosan születnek, még a mi időnkben is. Gyere és csatlakozz hozzánk, viseld egy kiváló minőségű hazai ruházati márka termékeit és válj te magad is legendává!
A Legend Lifestyle and Clothing több ezer teljesített rendeléssel bizonyítja azt, hogy méltó nevére: „Clothing” (ruházat), hiszen ruházati termékeket árulunk, melyek alkalmasak mind a hétköznapi viseletre, mind az extrém sportoláshoz, de jól mutatnak a partyban, koncerteken is. Mi azonban ennél többet akarunk! A Legend egyben „Lifestyle” (életstílus) is, hiszen évek óta jelen vagyunk a hazai extrémsport versenyeken támogatóként, fesztiválokon, koncerteken, rendezvényeken ütjük fel a fejünket és vesszük ki a részünket a hazai underground szcéna építéséből. Zenekaraink számos fergeteges bulit adtak, grafikáink és logóink egyre több szórólapon és plakáton szerepelnek. Nem elég? Erejűnk teljéből évek óta zenekarokat, tehetséges zenészeket, DJ-ket és extrém sportolókat támogatunk. Így alakult meg 2010-ben a Legend - The Legion brand!
A Legend 2006 óta, tehát fél évtizede zászlóvivője a földalatti kultúrának! Ha úgy érzed, részt szeretnél venni utazásunkban, nézd meg termékkínálatunkat, ha valami elnyerte tetszésed, nyugodtan nyomj a rendelés gombra, mi azon leszünk, hogy elégedetten távozz a vásárlás után.

Hogyan lehetek szponzorált?

A Legend Lifestyle and Clothing egy független magyar vállalkozás. Nagyon szívesen támogatnánk több extrém sportolót, vagy muzsikust, ellenben az eszközeink nekünk is végesek, így jelenleg nem áll módunkban a The Legion keret bővítése.
Ha rendezvényt, koncertet, extrém versenyt szervezel és szeretnéd kérni támogatásunkat, kérjük, küldd el a részleteket egy motivációs levél formájában az legendlifestyle,,info,,hu email címre.

Hogyan tudok rendelni?

A weboldalon csak regisztrált felhasználók tudnak rendelni. A Regisztráció és a Bejelentkezés részleteit elolvashatod a „Felhasználási feltételek” menüpontban.

Hogyan kapom meg a kész ruhámat?

A megrendelt termékeket minden esetben futárszolgálattal szállítjuk házhoz. A Kiszállítás részleteit elolvashatod a „Felhasználási feltételek” menüpontban.

Mekkora méret jó rám?

Webes rendelésnél mindig kérdés, hogy vajon az adott termék megfelelő méretű lesz-e? Hogy ez ne okozzon gondot, külön hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden egyes termék adatlapján megtalálható legyen az adott termékre vonatkozó mérettáblázat!
A gyártók által megadott méretek a piktogramon látható szélességi és hosszúsági paramétereket jelentik. A póló szélessége a két vállvarrás távolságát jelenti, a hosszúsága a vállvarrástól a derékvarrás aljáig értendő.

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésem?

Szintén minden termék adatlapján olvasható a „Gyártási és szállítási határidő”. A weboldalon leadott rendeléseket folyamatosan összesítjük és továbbítjuk a varroda és nyomda felé. Mivel minden termék a Megrendelő által megadott adatok alapján készül el, a gyártás összességében körülbelül 8 munkanapot (nem naptári nap!) vesz igénybe. A csomagolás és kiszállítás ideje további 1-2 munkanap. Természetesen, ha hamarabb készülünk el a gyártással, akkor a Megrendelővel történő egyeztetés után a küldemény hamarabb érkezhet meg, mint a határidőben foglaltak.

Mennyibe kerül a szállítás?

Szállítási díjaink 2011-ben csökkentek! A hazai és nemzetközi szállítási díjak részleteit elolvashatod a „Felhasználási feltételek” menüpontban.

Hol van jelen a Legend?

A Legend Lifestyle and Clothing termékei több hazai extrémsport és divatruházati üzletben is megtalálhatóak. Jelenlegi célunk a külföldi üzletekbe való sikeres bejutás. Ezen felül koncerteken, fesztiválokon és extrémsport versenyeken találkozhattok velünk és ruháinkkal. Az aktuális boltok és árusítóhelyek listáját megtalálhatod az „Üzletek” menüpontban.